Pengalaman TestimoniSaya Sendiri

Saya bekerja di dalam pejabat yang berhawa dingin dan selalu sakit belakang lebih-lebih lagi apabila sejuk. Untuk mengurangkan rasa sakit tersebut, sepanjang masa saya memakai jaket untuk memanaskan badan. Alhamdulillah, bermula pada bulan 3 saya diperkenalkan dengan stokin vken ini, kesannya saya tidak lagi rasa sakit belakang bahkan sentiasa rasa panas dan selesa. Sakit kepala saya juga berkurangan selepas memakai stokin ni. Banyak kesan positif yang saya rasa yang tidak dapat saya ceritakan disini. Kini saya amat yakin untuk berkongsi khasiat stokin ni kepada sesiapa sahaja yang mahu berusaha untuk sihat. Terima Kasih Allah.

Irma (Kajang)

Saya mengalami beberapa penyakit diantaranya ialah tangan saya tidak boleh untuk dilipat ke belakang. Setelah memakai 'wrislet' di tangan untuk sehari semalam saya dapati tangan saya sudah boleh bergerak kebelakang dan urat dibahagian belikat sudah kurang sakitnya. Selain itu saya menghidap asma yang agak teruk. Paling teruk apabila waktu sejuk dan selesema. 2 minggu saya memakai stoking Vken alhamdulillah sehingga kini (4 bulan) kesihatan saya bertambah baik dan asma pun berkurangan. Saya cuba juga beri anak saya memakai stokin ni ternyata ada juga perubahan iaitu asmanya juga berkurangan dan paling ketara apabila tido pada waktu malam. Banyak kesan ketara yang saya alami selepas memakai stokin ni. Panjang untuk saya ceritakan disini. Pada mereka yang dah gunalah yang dapat rasakan khasiat stokin ni. Terima kasih Allah kerana menemukan saya dengan produk ini.

Nasir (Kajang)

Kencing manis yang saya alami sudah hampir 10 tahun. Walaupun bukan tahap serius tetapi ternyata kesannya amat nampak di beberapa anggota tubuh. Antaranya tangan dan kuku saya kelihatan nampak lebam. Selain itu juga kaki saya selalu berasa sejuk. Hari pertama saya memakai stokin vken saya sudah nampak simtom2 betapa kesan stokin ni ada. Setelah hampir 3 minggu, alhamdulillah ada perubahan yang saya alami. Saya tak segan silu untuk memperkenalkan stokin ni kepada saudara mara yang ada masalah yang sama.

Suraya (Ipoh)

Tangan dan kaki saya selalu kebas-kebas, paling ketara pada waktu pagi. Tapak kaki terasa sakit apabila bangun sahaja pada waktu pagi. Alhamdulillah kesan selepas memakai stokin ni semua sakit2 tersebut berkurangan sehingga kini. Saya juga memperkenalkan stokin ni kepada kakak saya yang juga mengalami masalah yang sama.

________________________________________________________________________________

Ramai lagi testimoni2 tidak dapat disiarkan yang mana semuanya berpuas hati apabila menggunakan stokin Vken ini. Saya amat berpuas hati dan yakin yang sesiapa sahaja yang mengalami masalah yang berkaitan DARAH dan SARAF perlu memakai stokin ini. Sesiapa yang tidak ada apa-apa masalah tersebut juga perlu memakainya bagi mengekalkan kesihatan darah yang baik.